Sayfalar

İzleyiciler

6 Ağustos 2010 Cuma

Sibel Kekilli, Alman polisiye dizisinde

Kekilli, Alman polisiye dizisinde

Türk kökenli Alman yönetmen Fatih Akın'ın çevirdiği "Gegen die Wand" (Duvara Karşı) adlı filmdeki rolü ile bir anda üne kavuşan Sibel Kekilli, Alman televizyonlarında en fazla seyredilen polisiye dizi olan "Tatort"ta komiser rolünde oynayacak.
Dizinin yayınlandığı devlet televizyonu ARD'de, komiser Borowski rolündeki Axel Milberg ile birlikte cinayetleri aydınlatacak olan Sibel Kekilli'nin rol alacağı dizinin ilk bölümü, 24 Ekim'de yerel saat ile 20.15'de gösterime girecek.

Diziyi hazırlayan Norddeutsche Rundfunk (NDR) adlı yayın kuruluşunun bir yetkilisi Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Kekilli'nin "Tatort" dizisindeki komiser rolünü sürekli oynayacağını, daha önce bu rolü üstlenmiş olan Maren Eggert'in nisan ayında diziden ayrıldığını belirtti.
Kekilli'nin daha önce bu dizide "misafir oyuncu" olarak rol alması düşünülmüştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini