Sayfalar

İzleyiciler

10 Ağustos 2010 Salı

Gazetelerde Bugün (10 Ağustos 2010) Güncel Gazete Haberleri

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet manşetten verdiği haberinde, "Muhbir yurttaş yine işbaşında" diyor ve MİT'e gönderilen e-postaların içeriğine dikkat çekiyor.


CUMHURİYET

Muhbir yurttaş yine işbaşında


2010’da Milli İstihbarat Teşkilatı’nın sitesini geçen yıl yaklaşık bir milyon kişi ziyaret etti. Bu kişilerin 11 bin 922’si teşkilata e-posta gönderdi. Bunların 5 bin 796’sını “yardımcı olmak isteyenler” oluşturdu. Temmuz 2010’da ise ihbarda bulunmak isteyenlerin sayısında yaşanan büyük artış dikkat çekti.


HÜRRİYET

Hesap veriyor


Netahyahu, komisyondaki ifadesinde kanlı operasyonun sorumluluğunu orduya, yaşanan krizin suçunu Türkiye'ye attı.



MİLLİYET

Gül damgası


8 günlük krizin ardından çözüme ulaşan YAŞ atamalarında, 'başkomutan' sıfatını da taşıyan Cumhurbaşkanı Gül'ün tercihleri belirleyici rol oynadı.

VATAN

Bir günde 6 milyar dolar


4 elektrik dağıtım bölgesi, dün 10 saat içinde ihaleyle satıldı, devletin kasasına 5.8 milyar dolar girdi.



RADİKAL

CHP'den liberal manifesto


Kemal Kılıçdaroğlu, 'CHP devlet partisi' imajını yıkmaya niyetli görünüyor: Sorunların çözümü özgürlükçü (liberal) demokrasiyle mümkün...



AKŞAM

Havuz problemi çözüldü


AKŞAM yazdı, yargı çalışanlarının ödenek derdi sona eriyor. Adalet Bakanı Ergin'in 'ödeyin' talimatı üzerine çalışma başladı. Havuzda biriken keşif yollukları bayrama kadar hakim ve savcılara ödeniyor.


SÖZCÜ

Bu dava ilk seçimde biter


Ergenekon sanığı Tuncay Özkan, "Bu dava Türkiye'nin aydınlığını karartma davasıdır. Bu bir bataklıktır ve ilk seçimde kurur" dedi.


HABERTÜRK

Kadın oldum devlet ödesin

Ameliyatla kadın olan İngilizce öğretmeni, 10 bin TL'lik masrafı devletten istedi. Konunun uzmanı Ali Tezel 'SGK ödemeli' dedi.


SABAH

Kardeşlerin 5 milyar dolarlık düellosu

Boğaziçi ve Gediz elektrik dağıtım şirketlerinin ihalesinde Kazancı kardeşler kıran kırana çekişti. Devletin kasasına 4.9 milyar dolar girdi.

POSTA

Toplu kesim

Batman'da valiliğin dar gelirli aileler için düzenlediği toplu sünnette facia yaşandı. Bir tıp teknisyeni, elektrikli sünnet cihazı ile 1.5 yaşındaki çocuğun penisinin 3'te 2'sini yaktı. Çocuk penisini hayatı boyunca kullanamayacak.

BİRGÜN

AKP'nin referandum öncesi 'evet' hezeyanı

İstanbul Valiliği, TKP'nin 'Anayasaya Hayır' kampanyasına, 'Oylar etkilenir' gerekçesiyle yasak getirdi. Oysa devletin bakanları halka 'evet' dedirtmek için şehir şehir geziyor.



YENİ ŞAFAK

HSYK'nın kabli Ergenekon için çarpıyor


Hakimler ve Savcılar Kurulu, Adalet Bakanlığı'nın yaz kararnamesini 'korsan liste'yle delmek için harekete geçti.


ZAMAN

Patronlar yarıştı Hazine kazandı 

   
Yılın en büyük elektrik dağıtım ihalesinde rekor kırıldı. İstanbul'un Avrupa yakasını içine alan Boğaziçi Elektrik Dağıtım bölgesi ile İzmir'i kapsayan Gediz Elektrik Dağıtım için aynı şirket 5 milyar dolar verdi. Beklentileri aşan bu teklife Trakya ve Dicle bölgeleri de eklenince özelleştirme bedeli 5,8 milyar doları buldu. Bu rakam, Türk Telekom'dan sonraki en büyük özelleştirme oldu.
10 Ağustos 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini