Sayfalar

İzleyiciler

3 Ağustos 2010 Salı

Bu Hafta Burcunuz Ne Diyor?


Koçlar- Kariyerinizde önemli yükselişler söz konusu olacak. Yaptığınız işten eminseniz, bu size daha fazla para kazandıracak Hedefleriniz için doğru bir ay hızlı düşünceler içinde olacağınız için amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Yatırımlarınız hızla gelişecektir bir adım öndesiniz Aşkta uzun geziler yapacak, özel geceler yaşayacaksınız. Olgun yaşta bir Koçsanız ve belli bir kazancınız varsa, İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir. Ne öğrenmeniz gerekiyor? Sabırsız Koç’lar Tensel ve heyecan kelimeleriyle tanımlanabilecek bir ilişki yaşarsınız!

Boğalar- Kritik bir dönemeçte sayılırsınız. Daha fazla çalışıp kazanabileceğiniz koşullar var. Bu dönemde ev ve ailevi konularda atabileceğiniz ciddi adımlar var. Yer değişiklikleri de söz konusu olabilir. Yine bu ay kısa bir süre bile olsa Güneş'den gelen sert etkiler özellikli evli boğaların eşleriyle tartışmasına neden olabilir. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bu etki kısa süreli olacağı için kendinizi fazla üzmemelisiniz. Genç erkek Boğalar telaş konusunda daha dikkatli olmalı. Aksi takdirde can sıkıcı olaylar meydana gelebilir Ne öğrenmeniz gerekiyor? Bu beraberlik yüksek voltajlıdır ve son derece hareketli olacaktır. Devamlı değişikliklerden hoşlanır, özgürlüğüne fazlasıyla önem verir!
İkizler- Maddi konular sizin için her zaman çok önemli sizde biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Ay boyunca rakipleriniz oldukça güçlü olacaktır. Performansınız yükseliyor. Şanlısınız tersliklerden korunacaksınız ailenizle ilgili olacak bir bir maddi konuda harekete geçmeniz gerekebilir. Böyle bir olay maddi durumuzla ile ilgili olumlu gelişmeleri gündeme getirebilir. Sanata ve sosyal etkinliklere olan ilginizle fırsatlar yakalayabilirsiniz. Diplomatik ilişkiler ve dostluklar sizi memnun edebilir. Ne öğrenmeniz gerekiyor? Paylaştığınız sorumluluk duygusu ve hesaplılık, sizi büyük krizlerden koruyacaktır!
Yengeçler- Bu hafta iş yaşamınızda girişken kişiliğinizi ortaya çıkarmanızın gerekebileceği günlere hazırlanın. Çekingen kalan insanlar arasında hamle yapıp fırsat yakalayan kişi olabilirsiniz bu ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle ileriye dönük planlar ve iş başlangıçları yapmak için sözler vereceksiniz önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır Bulunduğunuz ortamlarda kariyerli aşklar sizi bekliyor olabilir her şeyi yüzüstü bırakıp sevdiğinizle beraber bir yerlere gitmek arzuları duyabilirsiniz Ne öğrenmeniz gerekiyor? Su ateşi söndürebilir, ateş te suyu yakıp buharlaştırabilir Bu temel farklılıklar törpülendiği sürece uyum söz konusu olabilir!
Aslanlar- Kariyerde ilerlediğiniz yönü değiştirebilecek bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir şirketin yönetimi size teklif edilebilir veya prestijli bir kurumun iş teklifi için zemin yokladığını fark edebilirsiniz. Yöneticiler için güzel bir ay. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz Enerji dolu olacağınız bir gündesiniz. Bu enerjiyi hareketli aktivitelerle ve içinde kalacağınız yoğun iletişim trafiğiyle tüketmeye çalışın. Sizi gerginleştirmesine izin vermeyin. Aşkta da en güzel ay. Geçmişteki birine dönüş olacak bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır Ne öğrenmeniz gerekiyor? Aslan öne çıkmak için, siz ise elit insanlarla bir arada bulunmak için sosyal ortamlara girersiniz!
Başaklar- Başaklar ters etkiden kurtuluyor, çok da iyi şeyler oluyor. İleriki günlerde, kariyer gelişiminiz adına son derece önemli olabilecek bir projeye dâhil edilebilirsiniz. Çekingen kalmayın veya ürkmeyin. Kendinize güvenin. İsminizi çok daha önemli kılacak bir başarıya ulaşacaksınız. Hafta sonunda ise her konuda çok hızlı gelişmeler yaşanabilir. Hem bitişler, sonlanmalar hem de sizi çok yakından etkileyebilecek yepyeni başlangıçlar? Sevdiğiniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecektir Ne öğrenmeniz gerekiyor? Zaman zaman aksileşebilir; bunu geçiştirmeyi öğrenmelisiniz. İlişkinizi canlı tutmalısınız ki sizin yaratamadığınız heyecanı dışarıda aramaya başlamasın!
Teraziler- Bu hafta iş ortaklığı için fırsatlar yakalayacaksınız. Kazançlı bir ay. İlerleyen tarihlerde kazançlarınız daha da artacak. Eğer paranızı harcamayarak, biriktirirseniz. Sahip olduğunuz yatırımlar artacak. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor, kendinizin ve sevdiğinizin çıkarlarını kendi potanızda toplayarak, paylaşım yoluna gitmeyecek, kendi sınırlarınızı koruma içgüdüsü ile yaşayacaksınız. Bazılarına göre, fazla bencillik olabilir Karşı cins üzerinde hayranlık kazanırken, hemcinsleriniz tarafında ilgi ve kıskançlıkla izleneceksiniz Ne öğrenmeniz gerekiyor? Bir karar aldığınızda bunu bir an önce kabul ettirin. Sabit fikirlidir; kararınızı onaylamazsa, düşüncesini bir daha değiştiremezsiniz!
Akrepler- Bu yeni dönemde İşlerinizle ilgili bazı konular nedeniyle uzun bir iş gezisine çıkmanız gerekebilir. Bir yatırımla ilgili hukuki süreci yerinde izlemek veya stratejik değişiklikler yapmak dönemin ana konusu olabilir. Siz bir erkekseniz yine bu dönemde yeni iş imkânlarıyla karşılaşabilirsiniz. Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Alım satım ve haberleşme gibi konularda bu ay da dikkatli olmalısınız. Eğer siz bir bayansanız düşündüğünüz bir ilişkiyle ilgili bir haber size büyük bir ferahlık verecek. Sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir. Ne öğrenmeniz gerekiyor? Konuşkanlığınız onun ketumluğunu, akılcılığınız duygusallığını, sosyal yönünüz yalnızlık isteğini dengeleyebilir!
Yaylar- Patronsanız ya hep, ya hiç' çi tutumunuz pek çok kişiyi zorlayacaktır Üzerinde istediğiniz gibi tasarrufta bulunma hakkınız olmayan meblağlarla ilgili radikal düşünceler üretebilirsiniz. Bunları aktardığınızda dikkate alınacaktır ama fazla sıra dışı olabilirler ve kabul edilmesi için zaman gerekebilir. Cesur davranmak size çok şey kaybettirebilir? Siz aslında hem değişen ve yine de aynı kalabilen ender kişilerdensiniz. Sizinle yaşamak son derece eğlenceli ve hareketlidir.5 Ağustostan sonra tensel duygularınız ön plana çıkıyor. Yasak duygular ön planda olacak. Ne öğrenmeniz gerekiyor? Evlilikten sonra da aynı şekilde özgür kalabileceğine inanırsa, hiç duraksamadan teklifinizi kabul edecektir!
Oğlaklar- Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğiniz çok güçlü olacak Ne öğrenmeniz gerekiyor? Duygusallığa değil akla önem veren, bireysel ihtiyaçların her iki taraf için de karşılanacağı bir beraberliktir!
Kovalar- Bu dönem kendi değerlerinizin farkında oluşunuz, sizi önemli pozisyonlara getirecek Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz Kendinizden daha büyük kişiler size yarar sağlayacaktır. Evlilik konusunda istikrarı sağlamanız çok zor... Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız Ne öğrenmeniz gerekiyor? İşinizden başınızı kaldırdığınız zamanlarda sevgi gösteren birini ararsınız ama onu asla karşınızda bulamazsınız!
Balıklar- Maddi konularda o kadar olumlu haberler gelebilir ki, ayaklarınız mutluluktan yerden kesilebilir. Sadece haber almakla da kalmayıp, beklemediğiniz bir yerden yüklü bir miktar para da alırsanız fazla şaşırmamalısınız. İstediğiniz gelişimin sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender akıllı insanlardansınız İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. (İş değişimleri, eğitim süreci iş başvuru v.s. gibi.) konularında aceleci olmayın Bunların yanı sıra sevdiğiniz kişi birinci önceliğiniz olabilir. Ne öğrenmeniz gerekiyor? Yenilikler, geziler, sosyal yaşam ve canlılık konularında size benzeyen eşinizi buldunuz demektir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini