Sayfalar

İzleyiciler

10 Ağustos 2010 Salı

Bronz Ten Modası Deri Kanseri Arttırdı

Bronzlaşmak güzel ama...

Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Sıdıka Kurul, son yıllarda bronz tenin moda haline gelmesiyle her türlü deri kanserinde artış görüldüğünü söyledi.

Prof. Dr. Kurul, deri üzerinde iyileşmeyen ve tekrar tekrar açılan yaraların, büyüme gösteren her kabarıklık veya genişleme gösteren lekelerin aksi ispat edilinceye kadar deri kanseri olarak kabul edilmesi gerektiğini savunan Kurul, deri kanserinin ileri yaşlarda ve erkeklerde daha sık görüldüğünü anlattı. Prof. Kurul, 10.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkılmamasını ve güneş koruyucu kullanılmasını önerdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini