Sayfalar

İzleyiciler

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Türk Pop Müziği'nin Divası Ajda Pekkan ve Müthiş Dansı

Ajda'dan müthiş dans

BKM'nin FiYapı sponsorluğunda Turkcell Kuruçeşme Arena'daki yaz konserleri, yine çok konuşulacak bir Ajda Pekkan konseriyle devam etti. Türk Pop Müziği'nin Divası Ajda Pekkan, Şef Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası eşliğinde unutulmaz bir konser verdi.
Nur Yerlitaş imzalı 3 kostüm değiştiren Ajda Pekkan hem repertuarı hem de dans gösterisiyle Turkcell Kuruçeşme Arena’yı dolduran binlerce hayranını şaşırttı.

Her konserinde kendini yenileyen, hayranlarını sürprizleriyle şaşırtan Ajda Pekkan bu konserine Fransızca şarkılarla başlayıp, 'Vitrin' ve 'Resim' ile devam etti. Sanatçı konseri boyunca 'Aynen Öyle', 'Her Yaşın Ayrı Bir Güzelliği Var', 'Son Yolcu', 'Her Gece', 'Yaz Yaz' gibi bilinen şarkılarının yanı sıra, yıllar önceki albümlerinden parçalar da söyledi. 'Sihirli Aşk', 'Yazık Olur', 'Hadi Gel' gibi şarkılarını canlı canlı dinleyicisiyle buluşturdu.

Ajda Pekkan, Behzat Gerçeker’in piyanosu eşliğinde 'Atlı Karınca', 'İnanmam', 'Saklambaç', 'Boş Sokak' şarkılarını seslendirdi. 'Yalnızlığı Hüküm Giydim' şarkısı için sahneye çuvaldan yapılmış kostümüyle çıktı ve dansıyla seyircisini büyüledi. Ajda Pekkan, konserinin ikinci yarısında ise seyirciye Türk Sanat Müziği sürprizi yaptı 'Sevmekten Kim Usanır' ile başlayıp, 'Şimdi Uzaklardasın', 'Ahh Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun', 'Adını Anmayacağım' ile devam etti.

Boşvermişim ile biten konser, alkışlar dinmeyince 'Sensiz Yıllarda' ile sona erdi. Turkcell Kuruçeşme Arena 23 Temmuz Cuma akşamı, Serdar Ortaç’ı ağırlayacak.

Haberle ilgili diğer fotoğraflar için tıklayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini