Sayfalar

İzleyiciler

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Strateji oyunu StarCraft II: Wings of Liberty oyunu

Media Markt, StarCraft tutkunlarını, 27 Temmuz’da mağazalarına davet ediyor! …
Geri sayım başladı! Strateji oyunu tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği StarCraft II: Wings of Liberty oyunu, 27 Temmuz günü, Media Markt mağazalarında satışa sunuluyor.
Sabırsızlıkla beklenen StarCraft II, Media Markt’ta...

Yıllara meydan okuyan, oyun tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği strateji oyunu, StarCraft II: Wings of Liberty, yeni özellikleri ile karşınızda! 27 Temmuz günü itibariyle, tüm Media Markt mağazalarında satışa çıkacak StarCraft II: Wings of Liberty’e sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, 27 Temmuz günü Media Markt mağazalarını ziyaret etmek!
Media Markt’larda satışa sunulacak StarCraft II: Wings of Liberty, gerçek zamanlı çok oyunculu oynanabilirlik, yeni 3 boyutlu grafik motoru sayesinde yüksek performans, tamamen yenilenmiş üç yeni ırk ve yeni harita gibi özellikleri ile fanatiklerine uykusuz geceler yaşatacak.
Windows® XP/ Windows Vista®/ Windows® 7 ve Macintosh® için DVD-ROM şeklinde piyasaya sürülecek StarCraft II: Wings of Liberty, Blizzard Entertainment’ın 1998 yılında çıkarmış olduğu ve dünya çapındaki oyuncular ve eleştirmenler tarafından tüm zamanların en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olarak gösterilen StarCraft’ın devam oyunu olarak anılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini