Sayfalar

İzleyiciler

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Şahan tuttuğunu öpüyor

Şahan tuttuğunu öpüyor

Şahan Gökbakar'la Berrak Tüzünataç balkonda aşk sefası yaparken Fox'un Bizden Kaçmaz kameraları tarafından görüntülendi.
Şahan Gökbakar ve Berrak Tüzünataç bütün gününü boğazda bir teknede eğlenerek geçirdi. Sabaha doğru Berrak Tüzünataç'ın Beşiktaş'taki denize nazır evine gelen ikili sabahın ilk ışıklarında güneşin doğuşunu seyretmek için evin terasındaydı. Berrak Tüzünataç elinde şarap kadehiyle balkonda belirdikten bir kaç saniye sonra yanına gelen Şahan Gökbakar'la öpüşmeye başladı.

Balkon sefasında samimiyet her geçen saniye arttı. Şahan Gökbakar bir ara Berrak Tüzünataç'ı belinden sararak boynundan öptükten sonra Titanic filmindeki o meşhur sahneyi anımsatan oldukça sıcak görüntüler yaşandı.

Şahan geçtiğimiz günlerde de Ayşe Özyılmazel'le görüntülenmiş, Özyılmazel'in ünlü komedyeni öpücük yağmuruna tutması objektiflere yansımıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini