Sayfalar

İzleyiciler

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları

Koçlar- Büyük değişimler dönemi Kendinize güveniniz yükseliyor. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz. Buda Koç’u kariyer ve sorumluluklar alanında daha hırslı yapmakta. Özellikle 21–26 Mart doğumlu Koç’lar Plüton’un tam baskısı altında ve kariyer alanında büyük bir dönüşüm içindeler. Bu alanda yaşayacağınız dönüşüm mücadelesinden asla yılmamalısınız sizi geçmişe bağlayan koşulların artık tamamen sonlanıp; büyük değişim ve yeniliklere doğru yol alacağınız yeni bir dönemin başlangıcı. Bu aylarda yani baharda estetik güzellik de sizin için önemli olacak bu süreç içinde kendinize güvenin
Boğalar- Önemli değişiklikler hayata bakış açınızda ve yaşam felsefenizde önemli dönüşümler yaşanmakta. Yabancılar, başka kültürler, eğitim ve yolculuklar iş hayatınıza yeni açılımlar getirecek. Hayatınızda değişiklikler yapmayı gerekli hissedeceğiniz bir dönem olacak. Bu değişiklikler iş hayatınızı, kariyerinizi ve bir yandan da içinde bulunduğunuz sosyal alanı, arkadaşlıkları yakından etkileyebilir bu tecrübe, daha ileri yıllarda kariyerinizde çok daha hızlı yükselişler getirebilir. Aşkta güven duygusuna önem veren birisiniz güzel ve beraberlikler açısından mutluluk vaat eden dönemlerdir bu aylar.

İkizler- Bu dönem Jüpiter transitleri sayesinde işte ve hedeflerinizde de elle tutulur ilerlemeler elde edebileceksiniz. Bazı alacaklarınızı alabilirken, sıkıntılı kredileri de azaltabileceksiniz Ev'den sizi zorlayarak bazı angaryalar yükleyebilir, bunları profesyonel düşünerek aşacaksınız. Yavaş ama ağır ağır ilerleyin, oyunun adı bu. Kendinizi para için hasta etmeyin, telaşa kapılmayan acele kararlardan daha sonra pişman olma olasılığınız fazla Bayanlar Bazı çevre değişikliklerinde, rastlantılar ilginç olabilir yani bir yabancı eğer boşsa kalbinize girebilir ve hatta çok ani evlilik projelerine yönel inebilinirsiniz
Yengeçler- Şans sizi kovalıyor, siz de ona ayak uydurmaya bakmalı ve ani gelişmeleri mutlaka değerlendirmeye bakmalısınız., kariyerinizde ani şansların, ani açılımların ve olumlu sürprizlerin yaşanabileceğini göstermekte. 2010 boyunca özellikle yükselen Yengeç’ler açısından Bu dönemde ev, ailevi konular, evdeki dengeler, ilişkiler evlilik ya da çocuk doğumu ile ilgili olabilir. Bir ev alabilir, sağlam temeller atabilirsiniz Bir yandan da bu transit iş hayatında da bitişler ve yeni başlangıçlar anlamına gelecektir.. Yarattığınız temeller üzerine kariyer ve aşkta ani ilerlemeler ve sizi çekiyor.

Aslanlar- Bu dönem hem uluslararası bazı olumlu işaretlerin habercisi, hem de düzelen sağlığın ve hoş gelişmelerin. Özellikle yer değişiklikleri ve iş konularında etkili görünüyor ani ve beklenmedik şanslar yılı, bankalardan gelir elde edebilirsiniz, bir mülk satışı size yararlı olabilir ya da değerli bir şeye aniden sahip olabilirsiniz Aşkın, da yoğun olacağı bu dönemi de pek de kolay unutmayacaksınız? 50 yaşın altındaysanız, yaşamsal istatistikleri asla ihmal etmeyin, tansiyon, kilo almak ve kalp kontrolü gibi. Düzenli diyet yapın ve yürüyüşleri ihmal etmeyin Rakiplerinize, karşı hep tedbirli olmalısınız.
Başaklar- Bu dönemde ekstra harcamalar yüzünden bütçeniz sarsılabilir ve parasal alanda güvensizlik yaşayabilirsiniz. Birtakım yatırımlar söz konusu olabilir nakit ve finansal koşulları özenle ele almalısınız. Size birçok fırsat ve yenilikler getirecektir1 Nisandan ’dan, 5 Temmuz’a kadar olan süreçte iş ve toplumsal statünüz ile ilgili yeni oluşumlar, taze başlangıçlar yapma fırsatları elde edebilirsiniz. Bunu iyi değerlendirmeye çalışın. Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz. Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sonradan sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.
Teraziler- Bu dönem ilişkileriniz ve aşk hayatınız üzerinde yoğunlaşan enerjilerin etkisi altındasınız. Özellikle Nisanın ayının ortasına kadar daha sakin ve kontrollü hareket etmeye çalışın. Haziran ayından itibaren hayatınızda birçok yenilik ve değişiklikler yapabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir temel atabileceksiniz Yeni arkadaşlar ve yeni partnerler sayesinde hayatınıza çok şey katacaksınız. Bu beraberlikler özel hayatınızda, büyük farklılıklar yaratacak. Burcunuzu derinden etkileyen diğer bir transit ise hayata bakış açınızda yumuşama, anlayış aşkta kendinizi kaptırabileceğiniz çok şey olduğunu gösteriyor.
Akrepler- Eğer erkekseniz bugün bir kadın yüzünden üzülebilirsiniz. Hangi konu olursa olsun zorlanabilirsiniz fakat başlama aşamalarından sonra her şey çok iyi yürüyebilir. Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor. Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız. Sizden haber bekleyen kimseler var. . Siz kalbi açık bir kadınsanız Duygusal ve tensel hayatınızda egoistleşme eğilimindesiniz. Daha gerçekçi olmaya ve işleri zora sıkmamaya dikkat ederseniz yaşamı daha kaliteli değerlendirebilirsiniz nisan ayında çok kıskanç olacak mayıs’ dan sonra ise çok duygusalsınız
Yaylar- İlginç bir açı bu, sizi hem güçlü hem de ateşli yapabilir, bir mizacım var fakat romantik ilişkilerde kıskançlık veya sahiplenme de görülebilir. Duygusal dürtülerinizi kontrol etmeyi öğrenmek zorundasınız. Eğer temelde varsa fanatik eğilimleriniz ortaya çıkabilir, bu etkide metafizik konular ilginizi çok çekecektir. Zor alan şey, maddi ve manevi dünya arasında bir karara varmaya çalışmanız ve ortayı bulamamanızdır,. Sağlığınıza ve formunuza gereken özeni göstermelisiniz Aşk hayatınızda ise ortaya çıkabilecek çeşitli sorunlar başınızı biraz ağrıtabilir sizi üzebilir ya da sizin duygularınızı biraz yaralayabilir.
Oğlaklar- Bu ay genelde kendinizi bir tüy kadar hafif ve özgür hissedecek yeni işlere atılmak isteyeceksiniz. Çevresi olan bir kişi sizi bu konuda destekleyecektir ancak kendi fırsatlarınızı kendiniz de yaratabilirsiniz. Yaşantınızı tamamen değiştirecek Karşı cinsten bir kişi de sizi üzebilir ya da sizin duygularınızı biraz yaralayabilir. Eğer süre gelen bir ilişkiniz varsa ya da evliyseniz birlikte olduğunuz insanla aranızda küçük sorunlar çıkabilir. Bu ayın özellikle ikinci yarısında mali konularda özellikle sevdiklerinizin de yardımlarıyla hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para açısından şans yüzünüze gülüyor.
Kovalar- Bu dönemde önünüze mali alanlarda yeni kaynaklar yaratabilme, para konusunda daha akılcı davranma fırsatları çıkabilir. Bunları değerlendirmek için olumlu bir gününüzdesiniz. Ancak işyerinizde karşı cinsten bir kişiyle bir sürtüşmeye girmeniz olası. Böyle bir tartışma ortamı sizi üzebilir ve zihinsel olarak yorulmanıza neden olabilir. Üstelik iş konusunda sizi seven ve destekleyen insanlardan yeterince yardım gelemeyebilir. Ama tüm bunlara karşın disiplininiz yitirmeyecek ve duygusal hayattaki güzel olaylardan güç alarak bu geçici sorunların üstesinden geleceksiniz. Aşkta ve dostluklarda şanslısınız.
Balıklar- Yaşayacağınız olumlu gelişmeler sizin moralinizi yükseltebilir. Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kaybolabilir. Kendinizi fiziksel açıdan güçlü hissetmenize rağmen ufak da olsa bir performans düşüklüğü yaşıyor ve çevrenizdeki insanlar bunun farkına varıyor. Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor. Yakın dostlarınızla birlikte olmanız ve eski anılarınızı tazelemeniz de olasıdır. Yeni bir aşk ya da keyif veren bir gelişme kapınızı çalabilir. Yenlilikler, yeni ümitler hayatınızı renklendirebilir Olgun bir tavırda olmanın getirdiği avantajları göreceksiniz? paranızı yönlendirirken iki şeyden kaçının, hırs ve kahramanlıktan, bunlar başınıza iş açabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini