Sayfalar

İzleyiciler

25 Temmuz 2010 Pazar

Gazeteler - Bu günün Gazetelerinde ne var?

Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi 'Peşin cezalandırma' başlığıyla Balyoz sanıklarının avukatlarının sözlerini manşetine taşıdı. Sözcü Gazetesi ise ilk sayfasına 'İşte orduya balyoz indiren o hakimler!' yazdı.


CUMHURİYET

‘Peşin cezalandırma’


Balyoz sanıklarının avukatları, kararın YAŞ öncesi alınmasını ve duruşmanın 5 ay sonra başlamasını ‘anlamlı’ buldu.


HÜRRİYET

Issız adadan son mektup


Atandığı Sydney Başkonsolosluğu'ndaki görevine başlamadan 16 Temmuz'da kanserden yaşamını yitiren Recep Peker'in, Türkiye'nin dünyanın öbür ucunda yürüttüğü çalışmaları anlatan mektubu Dışişleri'nde örnek oldu.


MİLLİYET

Dağdaki generale firari muamelesi


Balyoz'da "yakalama emri" tartışma yarattı. Mahkeme, dağda terörist kovalayan, denizaltı filosu komutanı, çıkartma gemileri komutanı gibi kilit görevdeki 28 askeri 'kaçak sanık' kapsamına aldı.


VATAN

145 gün hakim bekleyecekler


Balyoz davası sanığı, 28'i general ve amiral toplam 102 subay için 'yakalama kararı' alan mahkemenin 16 Aralık'a duruşma günü vermesi tartışma yarattı.


RADİKAL

35. madde tarih oluyor


'Darbe gerekçesi' 35. maddenin kaldırılmasında anlaşan iktidar ve muhalefet artık yöntemi tartışıyor.


AKŞAM

Müdür Bey'in Büyük Çekmecesi


Siyasetçilerle rüşvet pazarlığı yaptığı iddiasıyla hapsi istenen eski Büyükçekmece İlçe Seçim Müdürü, memur maaşıyla mucize yarattı. 5 yılda iki apartman dikti.


SÖZCÜ

İşte orduya balyoz indiren o hakimler!


Şok kararı; İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin üç hakimi Ali Efendi Peksak, Davut Bedir ve Murat Üründü aldı. Peki kim bunlar?


HABERTÜRK

35. madde uzlaşması


Erdoğan: Samimiysen, bir komisyon kuralım, gel 35'inci Madde'yi kaldıralım.
Kılıçdaroğlu: 35'inci Madde'yi Meclis'e getir, biz de gereken desteği verelim.


SABAH

Buyrun 35'i değiştirelim


Erdoğan Bingöl'den CHP'ye seslendi: Samimiysen gel 35'inci madde için uzlaşalım


POSTA

Guantanamo bize vız gelir


'Balyoz' soruşturması kapsamında haklarıyla yakalama kararı çıkarılan 102 askerden biri olan emekli Korgeneral Engin Alan, "Biz hapisten korkmayız, Guantanamo vız gelir, gider orada da yatarız. İstanbul işgal edildiğinde Atatürk 'Geldikleri gibi giderler' demişti. Ben de öyle diyorum" diye konuştu.

BİRGÜN

Güler misin ağlar mısın


Başbakan Erdoğan, idam edilen gençler için ağlarken, AKP sıralarında onunla birlikte ağlayan ilginç bir isim daha vardı: YÖK eski Başkanı Mehmet Sağlam


YENİ ŞAFAK

Samimiyseniz hodri meydan


Başbakan Erdoğan, TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesinin değiştirilmesini öneren CHP'ye, samimiyseniz biz hazırız mesajı verdi. Erdoğan, konuyla ilgili olarak TBMM'de bir komisyon kurulabileceğini söyledi.


ZAMAN

Sanıkların yerine atama yapılmalı


Aralarında 30'a yakın muvazzaf generalin de bulunduğu 102 Balyoz sanığıyla ilgili yakalama emri Yüksek Askeri Şûra'yı yakından ilgilendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini