Sayfalar

İzleyiciler

25 Temmuz 2010 Pazar

1920'den beri bu kadar sıcak olmamıştı

Rusya'nın başkenti Moskova, dün hava sıcaklığının 36,7 dereceye kadar yükselmesiyle, 1920 yılından bu yana en sıcak gününü yaşadı.
Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Dün yerel saatle 17.00'de (TSİ 16.00) hava sıcaklığının 36,7 dereceye ulaşarak, 1936 yılındaki 36,5 derecelik sıcaklığı geçtiği ve 1920 yılındaki rekor sıcaklık olan 36,8 dereceye oldukça yaklaştığı" belirtildi.

Yetkililer, bu Temmuz ayının Moskova'nın tarihindeki en sıcak temmuz ayı olduğunu, sıcaklığın uzun süre 30 derecenin üstünde seyretmesini beklediklerini söylediler.
Başkent Moskova'da tatile gidemeyen vatandaşlar sıcak havada yine kent merkezindeki parklarda bulunan havuzlara hücum ederken, bazı vatandaşlar da kent merkezinden geçen nehrin serin sularına daldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini