Sayfalar

İzleyiciler

7 Aralık 2016 Çarşamba

Market otomasyon sistemlerinde yeni bir sistem

Marketlerden Kasalar Kalkacak!

Market otomasyon sistemlerinde yeni bir sistem denenmeye başlanırken gelecek yıllarda marketlerde kasiyerlerin görev almayacağı tahmin ediliyor.


Marketlerden Kasalar Kalkacak
Alışveriş konusunda dünya devi olan Amazon kasasız gıda market sistemi üzerinde önemli gelişmeler elde etti. Tüketicilerin mağaza içerisinde dilediği gibi gezebildiği ve alışverişlerini yapabildiği bu marketlerde herhangi bir kasaya ihtiyaç duyulmuyor.
Yapılan açıklamalarda sisteminin Amazon ile entegreli bir şekilde çalıştığı ve kişilerin mağaza içerisinden yaptığı alışverişlerin otomatik olarak Amazon sistemine aktarıldığı ifade edildi. Böylece mağazadan alınan tüm ürünler kişilerin sepetine eklenirken ödemeler de bu sayede internet üzerinden yapılabiliyor.
Ödemede Kolaylık!
Kredi kartı ya da mobil ödeme ile yapılabilecek alışverişlerde kişilerin sıra beklemeden alışveriş keyfi yaşaması mümkün. Amazon tarafından şu anda denemelerinin yapıldığı yeni mağaza sisteminin başarıya ulaşması ve güvenliğin de sorunsuz bir şekilde sağlanması halinde önümüzdeki günlerde benzer projelerin dünyanın pek çok farklı yerinde uygulanması bekleniyor. Özellikle personel maliyetlerinin düşmesi kişilerin beklemeden hızlı bir şekilde alışveriş yapabilir duruma gelmesi, alışveriş keyfini daha da arttırabilecek. Kişilerin aynı zamanda güvenli bir şekilde yapacağı bu işlemlerde müşteriler adına herhangi bir handikap bulunmuyor.
Sisteminin en önemli soru işareti Şu an için güvenlik mağazalardaki güvenliği nasıl sağlanacağı. Bu konuda bilgiler açıklanmadığı gibi önümüzdeki günlerde paylaşılacak yeni raporlar ile birlikte daha fazla bilgiye ulaşılması mümkün olacak. Fakat şu an için bile geleceğin market sisteminin kurulmaya başlandığı ve kasanın olmadığı, sıra beklemenin gerekmediği yeni bir sistemin kullanılabileceğini söylemek mümkün.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - -Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini