Sayfalar

İzleyiciler

5 Ekim 2016 Çarşamba

Tumblr'da Reklam Dönemi Başlıyor

Tumblr adı verilen sosyal paylaşım platformunda reklam uygulamalarının devreye alınacağı belirtilirken artık kişiler blog siteleri üzerinden para kazanabilecek.


Tumblr'da Reklam Dönemi Başlıyor
Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitelerinden birisi olarak görülen Tumblr’da yeni bir reklam uygulaması devreye sokuluyor. Yeni reklamı uygulamasının kullanılmaya başlanması ile birlikte kullanıcılar bloglarında yayınlanacak reklamlar üzerinden gelir
elde etmeye başlayacak. Bu durum servise olan ilgiyi daha da artıracağı gibi pek çok kişinin alternatif kazanç kaynaklarından birisi olacak.
Resme Açıklandı
Yapılan açıklamalarda reklam sisteminin resmen devreye soktuğu belirtilirken kullanıcılara da önemli bir çağrı yapıldı. Yapılan çağrılarda reklamların nerelerde görüleceği ve kimlerin reklamları nasıl göreceği ile ilgili detayların netleştirileceği belirtilirken reklam servislerinden elde edilen gelirlerin nasıl paylaşılacağı ile ilgili detayların da belirleneceği ifade edildi.
Yapılacak çalışmalar ile birlikte kullanıcıların reklamlar üzerinden gelir elde etmesi de mümkün hale gelecek. Yapılan açıklama sonrasında özellikle sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan kullanıcılarda heyecan yaşandığı görülürken bu durum alternatif kazanç kaynağı olarak pek çok webmaster için de önemli bir avantaj yaratacak.
Yapılan açıklamalarda gelir kaynaklarının ve kazanç oranlarının nasıl olacağı ve nasıl bir dağıtımın yapılacağı ile ilgili detaylar paylaşılmazken önümüzdeki günlerde durumun netleştirilmesi ile birlikte yeni bir açıklamanın daha yapılması bekleniyor. Yapılan açıklamalar sektörde büyük bir heyecan yaratırken özellikle yüksek kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran ve sürekli takip edilen blog sitelerinin sahipleri reklam modeli ile birlikte yüksek gelirler elde edebilir.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - -Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini