Sayfalar

İzleyiciler

16 Haziran 2016 Perşembe

Türkiye'de İnternet Neden Yavaşladı?

Türkiye'de dün yaşanan internet problemlerinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan resmi açıklama geldi.


Türkiye'de İnternet Neden Yavaşladı?
Türkiye genelinde dün yaşanan internet sorunları ile ilgili resmi bilgiler Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan geldi. Türkiye genelinde yaşanan sorunda özellikle Google servislerine erişim sağlanamazken, yapılan açıklamada sorunun Türkiye'den kaynaklanmadığı belirtildi. Yaşanan sorunun Bulgaristan ve Romanya'daki hatlar nedeniyle gerçekleştiği ve bu sorun nedeniyle geçici bir süre erişim problemlerinin yaşandığı açıklandı.
Engelleme Yok!
Dün yaşanan sorunun ardından Türkiye'de pek çok haber kaynağında İnternet TİB tarafından engel koyulduğu ve Google servislerinin erişime kapatıldığı iddia edilmişti.
Bakanlık tarafından yapılan resmi açıklamalarda bu konularda da detaylar aktarılırken, TİB ya da farklı bir kurum tarafından herhangi bir engelin getirilmediği ve yaşanan sorunun Türkiye dışındaki hatlar nedeniyle meydana geldiği belirtildi.
Yoğun Çalışmalarla Sorun Giderildi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda aynı zamanda sorunun gideirlmesi adına gerekil birimlerin olaya hemen müdahale ettiği ve sorunun giderilmesi için yoğun olarak çalışmaların sürdürüldüğü de açıklandı.
Sorun Giderildi
Dün yaşanan internet sorunun ardından 1-2 saat kadar erişim problemleri yaşanırken, yapılan müdahalelerin ardından problem giderildi ve Google servislerine erişim tekrar sorunsuz olarak sağlanmaya başlandı.  
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - -Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini