Sayfalar

İzleyiciler

15 Nisan 2016 Cuma

Japonların Trenleri Artık Görünmeyecek!


Japonlar teknolojide çıtayı her gün yükseltirken konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda Japonya’da görünmez trenler hizmete gireceği açıklandı.


Japonların Trenleri Artık Görünmeyecek!
Japonlar teknoloji konusunda dünya genelinde en önemli olan ülkelerden birisi olurken ülkede son günlerde görünmez trenler konuşuluyor. Görünmez trenlerin hizmete
girmesi için 2018 yılı hedef olarak belirlenirken ülkenin ortak hedefi görülmeyeni ve yapılmayanı yapma.
Bu kapsamda ülkede pek çok farklı fikir ortaya çıkarken bunları çoğu faaliyete geçirilebiliyor. 2018 yılına kadar faaliyete geçirilmesi beklenen özel bir proje görülmez tren olurken görünmez tren Kazuyo Sejima imzası taşıyor.
Ödüllü Tasarımcı!
Tasarımları ile dünya genelinde ün sahibi olan ve pek çok ödüle layık görülen Kazuyo Sejima Japonya için oldukça önemli olan görünmez tren projesinde de etkin bir rol oynamış durumda.
Seibu Grubu’nun 100. yıldönümü için özel olarak üretilecek olan bu tren hem teknolojik alanda bir yenilik yaratacak hem de markanın dünya genelinde tanıtılması ve reklamının yapılmasını sağlayacak.
Görünmez tren hakkında tasarım dışında herhangi bir bilgi edilemezken önümüzdeki yıldan itibaren projenin daha da ilerleyecek olması bilgi sahibi olmamızı sağlayacak. Buna karşın görünmez tren fikri dahi tüm dünya genelinde ilgi uyandırırken trenin nasıl bir işleyişe sahip olacağı da merak ediliyor. 
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini