Sayfalar

İzleyiciler

29 Nisan 2016 Cuma

Gözyaşlarınızı Tutmak İçin Bunu Yapın!

Ağlamak doğal bir reaksiyon olsa da bazı durumlarda, özellikle diğer insanların karşısında, gözyaşlarımıza engel olabilmeyi dileriz. Peki gözyaşlarını tutmak için ne yapmalı?


Ağlamak, zaman zaman çoğumuzun yaşadığı duygusal bir reaksiyondur. Ancak gözyaşlarımızı tutmak istediğimiz zamanlar olabilir.
Bu zamanlarda tek yapmanız gereken gözlerinizi açıp ve kırpmadan durmaya çalışmak. Bu gözyaşlarının oluşumunu engeller.
Eğer çoktan ağlamaya başladıysanız birkaç kez gözünüzü kırparak var olan gözyaşlarından kurtulun. Kafanızı kaldırıp yukarı bakın. Bu da ağlamanıza engel olacaktır.
Başka bir yöntem ise kendinize acı çektirmek. Bunun için baş parmağınızla işaret parmağınız arasındaki bağlantıyı çimdikleyin. Ne kadar sert çimdiklerseniz ağlamanız o kadar kolay geçer.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - -Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini