Sayfalar

İzleyiciler

13 Mart 2016 Pazar

ExoMars, Mars'ta Yaşam Bulmaya Gidiyor!

NASA'dan sonra şimdi de Avrupa Uzay Ajansı Mars yolunda. ESA'nın Mars'ta yaşam aramak için tasarlanan aracı ExoMars, yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyor. işte detaylar!


ExoMars, Mars'ta Yaşam Bulmaya Gidiyor!
NASAMars ile ilgili ciddi çalışmalarına devam ederken, bir diğer atılım daAvrupa Uzay Ajansı yani ESA tarafından geldi.
ESA’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı ExoMars keşif aracı, 2018’de Mars
görevine başlayacak.

ExoMars, Mars’a gidiyor!

16-03/12/news_1-mars-ta-yasam-bulmaya-gidiliyor.png
14 Mart 2016 tarihinde Kazakistan’dan fırlatılacak olan ExoMars, Mars üzerinde yaşam kalıntıları aramak amacı ile yola çıkıyor. NASA’nın Curiosity aracı gibi bir nevi laboratuvar olan ExoMars, sondaj ile Mars üzerinde yaşam kalıntılarının peşimde olacak.
16-03/12/news_2-mars-ta-yasam-bulmaya-gidiliyor.png
Curiosity gibi benzer şekilde, Mars'tan elde ettiği örnekleri kendi içerisinde inceleyebilecek yeteneğe sahip olan ExoMars, ayrıca görsel olarak da ESA için Mars keşfine yardımcı olacak.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini