Sayfalar

İzleyiciler

29 Aralık 2015 Salı

Twitter'dan yeni yasak ne konusunda oldu?

Twitterdan son dakika yasağıTwitter'dan yeni bir yasak daha ortaya çıktı,Twitter'dan yeni yasak ne konusunda oldu?
Dünyanın en popüler mikro blog uygulaması Twitter, son dönemin en popüler teknolojik aletlerinden biri olan drone'lar (İnsansız Hava Aracı) için patent başvurusunda bulundu.  
Twitter kullanıcıları böylece drone'ların aracılığıyla video ve fotoğraf çekerek Twitter hesaplarından
paylaşabilmesi, drone'un hareketlerinin beğeniler, tweet'ler ve yanıtlar ile kontrol edilmesinin planlandığı düşünülüyor. 
Twitter'dan konuyla ilgili olarak şimdilik net bir açıklama gelmezken, bir Twitter sözcüsü Amerikan CNBC kanalına yaptığı açıklamada 'drone selfie'si' tabirini kullandı. Yakın zamanda Twitter'ın bu projesi hayata geçirmesi ve platforma yeni bir özellik eklemesi bekleniyor.


Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini