Sayfalar

İzleyiciler

28 Aralık 2015 Pazartesi

Gökyüzünde Görülen 3 Alev Topu, Korku Yarattı

Amerika'da yaşanan olayda gökyüzünde hızla ilerleyen ve nereden geldiği bilinmeyen üç alev topu, Görenleri korkuttu.


Gökyüzünde Görülen 3 Alev Topu, Korku Yarattı
Çarşamba günü Amerika sınırları içerisinde yaşanan olay, İlginç UFO görülme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Çoğunlukla da Nevada’da yaşayan kişiler tarafından gözlemlenebilmiş olan dev bir alev topu, Atmosfere girmesiyle birlikte dakikalarca yanılarak ilerledi.

Olaya şahit olanlar, İlk olarak bu dev alev topunun sıradan da bir yıldız kayması olduğunun sandılar. Fakat yıldız kaymasına göre çok daha uzun bir süre yanmaya devam eden cisim, Görenlerin videolar ve fotoğraflar çekmesine neden oldu. Yaklaşık olarak baktığımızda 1,5 – 2 dakika boyunca gökyüzünde yanan cisim, Atmosferde biraz ilerlemesinin hemen sonrasında üç parçaya bölündü. Ana cisimde ayrılan ve yanmaya devam eden diğer iki parçayı da gören gözlemciler, Gördükleri şeylerle dehşete kapıldılar.
U.S Strategic Command tarafından yapılan açıklamalara göre Rusya tarafından gönderilen Sl-4 uzay aracı birkaç bölünmesine rağmen Dünya yüzeyine başarıl bir şekilde iniş gerçekleştirildi.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini