Sayfalar

İzleyiciler

28 Ocak 2014 Salı

Altını ıslatan bebeklere ilginç çözüm..



Eric Schuh,bebek,bez,ıslak,bebek bezi,TweetPee


ABD’de Eric Schuh adlı bir mühendis, sürekli kızının bezini kontrol etmekten usandığı için giyside ıslaklık sezdiği anda ışık veren bir cihaz üretti.

Schuh’un ürettiği tasarımın üzerinde bulunan tuşa basıp bebek bezine tutulduğunda cihaz ıslaklık
olan yeri belirliyor ve ışık yanıyor. Şubat ayında piyasaya çıkması beklenen USB’ye benzer bu tasarımının 12 dolardan satışa çıkması bekleniyor.

Öte yandan Schuh’un isimsiz cihazı, TweetPee olarak adlandırılan ve bir bebek bezi markası tarafından geçtiğimiz piyasaya sürülen ıslaklık belirleyici cihaza da benziyor.

Bebek bezine taktığınız bu cihaz bezde ıslaklık sezdiği an Twitter’dan size bildirim atıyor ve bu sayede bebeğinizin bezinin ne oranda ıslandığından dahi haberdar olabiliyorsunuz.
Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri - - - - facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini