Sayfalar

İzleyiciler

16 Aralık 2013 Pazartesi

Havada Uçan, Denizde Yüzen Otel! (VİDEO)


Havada Uçan ve Denizde Yüzen Lüks Otel "Aircruise".

hava,deniz,yüzen otel,gelecek,2015,Aircruise Concept,NewYork,Londra"Seymourpowell Ltd." Şirketi Lüks Taşımacılık ve Havada Yüzen Otelcilik alanında oluşturduğu Aircruise Concept projesini, 2015 yılında hayata  geçirmeyi planlıyor.

Aircruise Concept ile Londra'dan NewYork'a 37 saatte gidilmesi mümkün. Bu, bir teknolojinin ve lüksün bir arada olduğu bir zeplin projesidir.
Aircruise Concept'in içinde 330.000 metreküp hidrojen gazının bulunacağı, 396 ton kaldırma kapasitesine sahip olacağı bildiriliyor. 90mph Yani yaklaşık; 145kmh. hızla seyahat etme kabiliyetine sahip olacak.
www.veteknoloji.com
Aircruise Concept ile seyahat ederken lüksün tadına varılacağı firma yetkilileri tarafından garanti ediliyor. Dubai'de bir kral dairesi düşünün ki orada mevcut olan herşey bu Zeplin'in içinde mevcut bulunacak. Aşağıda tanıtım videosunda da göreceğiniz üzere toplantı yapmanıza imkan sağlanıyor, barı, cafesi, lokantası mevcut. Gelecekte Havada Yüzen Otelcilik gibi yeni bir klasman oluşacak gibi görünüyor.

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız
Hürriyet gazetesi, Milliyet gazetesi, Sabah Gazetesi, Posta gazetesi, Posta gazetesi, Habertürk gazetesi, Zaman gazetesi, Vatan gazetesi, Taraf Gazetesi, Radikal gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Türkiye gazetesi, Akşam gazetesi, Star gazetesi, Bugün gazetesi, Takvim gazetesi,Sözcü gazetesi, Yeni Şafak gazetesi, Aydınlık gazetesi, Yeniakit gazetesi, İnternetspor gazetesi, Fanatik gazetesi, Yurt gazetesi, Dünya Gazetesi
Meteoroloji,Hava Durumu,Hava Tahmini